5 Şubat 2014 Çarşamba

Çocuklar İçin Akülü Araba Modelleri

Çocuklar İçin Akülü Araba Modelleri


Şayet çocuğunuz 3 yaşını geride bıraktıysa ve onu alacağınız bir hediye ile sevinçten deliye döndürmek istiyorsanız rotanızı hiç tereddüt etmeden akülü araba modellerine çevirmelisiniz. Belki büyüdüklerinde araba kullanmak konusunda bu kadar hevesli olmayacaklar. Ancak henüz çocuk yaşta olan hiç kimse arabaya asla “hayır” demiyor. Sadece erkek değil kız çocuklar da bu oyuncağa bayılıyor.


akulu araba Çocuklar İçin Akülü Araba Modelleri


Akülü Araba Artık Lüks Değil!


Aileler genellikle bu oyuncağı hediye seçeneği olarak akıllarından dahi geçirmiyor. Bunun iki nedeni var; ilki fiyatının yüksek olacağı düşüncesi, ikincisi ise yeterince güvenli olup olmadıklarından endişe etmeleridir. Fiyat konusunda tamamen yanılgıya düşüldüğünü söyleyebiliriz. Çünkü akülü araba artık lüks bir oyuncak alternatifi değil! Elbette oyuncak bir bebekten daha pahalı!


Ancak bütçelerin ciddi düzeyde zorlanmasına neden olacak fiyat etiketleri çok ender modellerde görülüyor. Onlar da zaten inanılmaz bir teknoloji ile üretiliyor ve ekstra çok sayıda özelliğe sahip oluyor. Tüm bunlar da fiyatı hatırı sayılır düzeyde yükseltiyor. Ancak genel olarak bu ürünlere bakıldığında artık fiyatların alım gücünü zorlamayacak düzeye çekildiğini de söyleyebiliriz.


Güvenlik konusunda ise hangi modeli tercih edeceğinize göre endişelerinizin haklı yahut yersiz olduğunu söyleyebiliriz. Zira oyuncak sektöründe faaliyet gösteren hemen her firmanın akülü arabaları ürün çeşitlerine ekledikleri aşikar. Bu firmaların tamamı güvenlik konusunda beklentileri karşılayan bir üretim yapmıyor. Bu yüzden hangi markanın akülü arabasını alırsanız alın, “güvenlidir” demek yanlış olacaktır.


Aileler seçimlerini basit bir inceleme yaptıktan sonra gerçekleştirmeli ve böylece güvenli olan modellere yönelmelidir. Örneğin sensör mutlaka araba modelinde bulunmalı! Böylece çocuklar hızla arabasıyla ilerlerken karşılarına çıkan duvar gibi nesneleri algılayan araba kendiliğinden durabilir. Bu şekilde çarpmaların önüne geçilebilir. Bu tür özelliklere dikkat ederek seçim yapılırsa, çocuklar zarar görmeden arabalarının tadını doyasıya çıkarabilirler.






akülü araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder