8 Şubat 2014 Cumartesi

Çocuğunuz İçin Doğru Oyuncak Seçimi

Çocuğunuz İçin Doğru Oyuncak Seçimi


Oyuncaklar çocuklar için büyük bir eğlence kaynağıdır. Ayrıca belirli yaşlardaki çocuklar da zihinsel gelişim için oyuncakların yeri oldukça büyüktür. Çocuklar için oyuncaklar bazen çizgi filmlerdeki bir kahramanın bazen de gerçek hayattaki bir nesnenin taklidi gibidir. Bu sebeple çocuklar oyuncaklar ile oynarken farklı duygular içerisindedir. Oyuncak mutfak malzemeleri ile oynayan bir kız çocuğu için o oyuncaklar aslında mutfaklarındaki eşyaların taklididir.


Oyuncak ile oynayan çocuklar için zaman hızlı geçer. Bu da çocukların ailelerini bunaltmasının önüne geçer. Çocuklu ailelerde en büyük sıkıntı yaşlarından dolayı meraklı olan çocukların anne veya babayı soru yağmuruna tutmasıdır. Oyuncaklar ile çocuklar soru sormanın ötesinde merak ettiklerini uygulayarak öğrenirler. Çocuk bazen annesini bazen de babasını taklit ederek oyunlar oynar. Babası araba süren bir çocuk oyuncak arabası ile babasının taklidini yapmaya çalışır.



0 6 ay bebek oyuncaklari Çocuğunuz İçin Doğru Oyuncak Seçimi

0-6 Ay bebek Oyuncakları




İlgi Alanına Göre Oyuncaklar

Çocuklar belirli yaş aralıklarında gerçek hayatı taklit ve merak ile öğrenir. Bu öğrenme sürecine yardım eden en büyük unsur ise oyuncaklardır. Birçok oyuncak çeşidi olmasına rağmen, çocuklar ilgi alanlarına göre oyuncak tercihi yaparlar. Ancak aileler için oyuncak tercihi daha zorlu bir konudur. Ailelerin çocukları için seçeceği oyuncaklar öncelikle çocukların yaşına uygun olması gerekir. Çocuk yaşına uygun olmayan oyuncaktan zevk almaz. Bu durumda da oyuncak görevini yerine getirmemiş olur.


Oyuncak seçimi için çocuklar genellikle parlak renklerin çekiciliğine kapılarak karar verse de ailelerin bu konuda eğitici ve zihinsel gelişime katkı sağlayan oyuncakları tercih etmesi gerekir. Çocuğunuza en güzel oyuncakları satın almak için http://ift.tt/18CFGuj adresine tıklayabilirsiniz. Oyuncak dünyası sitesi içerisinde birçok oyuncak çeşidine rastlamanız mümkün. Ayrıca sitenin sürekli devam eden indirim fırsatlarından kolaylıkla yararlanabilirsiniz.






akülü araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder