10 Haziran 2014 Salı

Çocukların Favorisi Akülü Araba

Çocuklara oyuncak beğendirmek zordur. Ancak söz konusu akülü araba olduğunda hiçbir çocuğun bu oyuncağa hayır demeyeceği de bilinir. Hem kız hem de erkek çocukların hayallerini süsleyen akülü arabalar arasında her yaş grubuna hitap edebilecek modeller bulmak mümkün hale geldi. Çocukların güvenliği ön planda tutularak tasarlanmış olan arabalar gayet ideal bir hediye seçeneği olabiliyor.


akulu arabalar Çocukların Favorisi Akülü Araba

Akülü Arabalar



İç Mekanlarda Da Kullanılabilir


Anne babalar akülü arabalar hakkında yeterince bilgi sahibi değil. Örneğin bu arabaların sadece dış mekanlarda, oyun parklarında veya bahçelerde kullanılabileceği düşünülüyor. Oysa iç ortamlarda da yani evin içerisinde de kullanılabilecek akülü arabalar çoktan tasarlandı ve satış mağazalarındaki yerini aldı.


Evlerine yakın bir bölgede oyun parkı bulunmayan aileler çocuklarını bu oyuncaktan mahrum bırakmak zorunda değil. İç mekanda kullanılması için tasarlanmış olan akülü arabalardan yana seçim yapılabilir. Ayrıca bu arabalar sanıldığı kadar hızlı gitmiyor. Çocukların hızla sert bir yere arabalarıyla çarpması teknik olarak olanaksız. Çünkü belirli bir hızın üzerine istese de çıkılamıyor.


Bunların yanı sıra son yıllarda sensörlü olan akülü arabalar da üretildi. Sensör sayesinde arabanın önüne bir nesne çıktığında araç otomatik olarak yavaşlayıp duruyor. Bu sayede duvar da dahil olmak üzere arabanın hiçbir nesneye çarpması mümkün olmuyor. Özellikle evde kullanılması için tasarlanmış olan akülü arabalarda, mekanizmasına sensör dahil edilmiş olan modellerin tercih edilmesi faydalı olacaktır.






akülü araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder