21 Nisan 2014 Pazartesi

Bebekler İçin Oyuncaklar

Bebekler için ilk oyuncakları oldukça önemlidir. Her kişi bebekliğini özel bulur ve bebekliğine ait oyuncakların özel olduğunu düşünür. Bu nedenle bebekler için alınan oyuncakların ebeveynler tarafından özenle seçilmesi gerekir. Bebekler için oldukça fazla seçenekte oyuncak bulunmaktadır. Bu oyuncakların yapı itibariyle bebeklere zarar vermemelerine dikkat edilmelidir.


bebek oyuncakları2 Bebekler İçin Oyuncaklar

Bebekler İçin Oyuncaklar



Bebeklerin boğazına kaçacak şekilde oyuncakların alınmaması gerekir. Çok küçük boyutlu oyuncaklar bebeklerin burunlarına boğazlarına girebilirler. Bu nedenlerle oyuncak alırken bunlara dikkat edilmelidir. Bebekler oyuncaklarla oynarken mutlaka bir büyüğün yakınlarında olup onları gözetmesi gerekir.


Bebek Oyuncak Çeşitleri


Bebek oyuncakları genellikle basit yapıda oyuncaklardır. Bebeklerin ellerini meşgul edecek kolayca kavrayabilecekleri oyuncaklardır. Ayrıca bu oyuncaklar bebeklerin dişlerini kaşıması için de kullanılabilirler. Bebekler çok sık dişlerini kaşıma ihtiyacı duyarlar bunun için ucu yumuşak bebeklere zarar vermeyecek oyuncaklar tercih edilmelidir.


Bebek oyuncakları ne çok küçük ne de çok büyük olmalıdırlar. Bebeklerin yaşlarına göre de oyuncak seçimi değişebilmektedir. Ayrıca bebeklerin gelişimine uygun oyuncaklar da bulunmaktadır. Bu oyuncaklar şekilleri tanımaya sınıflandırmaya yönelik oyuncaklar olabilmektedir. Bebeklerin müzikli oyuncaklarla kulaklarını geliştirmeleri de mümkündür.


Bebekler için çok sayıda geliştirici oyuncak vardır. Bu tür oyuncaklardan bazıları hayvanlar da olabilmektedir. Bebeklerin çevrelerini doğayı ve hayvanları öğrenebilmeleri ve zekalarını geliştirebilmeleri için sayısız oyunca türü vardır. Ayrıca bebekleri herhangi bir oyuncağı oynamaya zorlamamak gerekir. Onlara geniş bir oyuncak seçeneği sunarak gelişimlerine katkıda bulunmak ve gelecekte başarılı ve geniş fikirli insanlar olmalarını sağlamak için oyuncaklar oldukça faydalıdır.






akülü araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder