31 Mayıs 2013 Cuma

Çocukların Kendini Keşfetmesine Katkı Sağlayan Yürüteç Modelleri

bebekoyuncaklari.net 300x300 Çocukların Kendini Keşfetmesine Katkı Sağlayan Yürüteç Modelleri Çocuklar için özel olarak tasarlanan, onların yaş grubuna ve fiziki gelişimlerine göre tasarlanan yürüteç modelleri ile yürümeyi öğretmek çok kolay oluyor. Bebeklere yardımcı olan yürüteç modelleri arasında müzik çalanları olduğu gibi ışıklı olanları da vardır.


Bebeğiniz için oyuncak almayı düşünüyorsanız muhakkak onun ihtiyacını karşılayacak olma özelliğine sahip olan modelleri tercih ediniz. Bebekler için tasarlanan oyuncak modellerinde ilk 6 aylık dönem için cinsiyet ayrımı yapılmamaktadır. Her iki cinsiyetin de kullanabileceği oyuncak modeller arasında yürüteç, dişlik, çıngırak, dönence, jimnastik halıları ve daha nice çeşitli oyuncak modelleri bulunmaktadır. Bebeğinizin ilk yaşı içerisinde kullanabileceği oyuncaklar arasında bulunan yürüteç modelleri hakkında bilgi vermek gerekirse; öncelikle bu modeller bir oyuncaktan çok daha destek sağlayıcı araç – gereçlerdir. Bebeğinizin ilk adımlarını daha sağlam olarak yere basmasını sağlamak, adımlarını hızlandırmasını, tek başına yürüyebileceğini hissetmesini sağlamak da yürüteçlerin sağlamış olduğu alternatifler arasında bulunmaktadır. Yürüteç kategorisinde bulunan modellerde Playskool markasının ürünleri ve Chicco markasının ürünleri de bulunmaktadır.


Playskool ilk arabam ve Playskool ilk bisikletim oldukça yararlı yürüteçler arasındadır. Bu modellerin özellikleri; İlk Arabam: Canlı renkleri, sevimli tasarımı ile küçük bebekler yürüteç olarak destek alırken, büyükler ise üzerine oturup araba olarak kullanabilmektedir. 9 ay ve üstü bebekler için uygun olmaktadır. 2,5 kg ağırlığında olan ve ebadı 20x43x34 cm’dir. Ürün iç ve dış mekanda kullanılabilecek bir modeldir.






akülü araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder