31 Mayıs 2013 Cuma

6 Sesli Korna Akülü Araba Kullanan Çocukların Neşesi

akuluarabamodeli.com 6 Sesli Korna Akülü Araba Kullanan Çocukların Neşesi Akülü araba modelleri arasından seçim yapmak istediğinizde öncelikli olarak çocuğunuzun yaş seviyesine uygun olup, olmadığı hususunda dikkatli olmalısınız. Çocuğunuzun hangi model arabaları sevdiğinden daha çok, çocuğunuzun kullanabilmesi için uygun olup olmadığı hususunda dikkat etmenizde fayda vardır.


Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte çocukların oyun oynama isteklerinde oldukça değişkenlik oluyor. Akülü araba kullanmak isteyen çocuklar da buna en iyi örnek oluyor. Akülü araba modelleri üretimi yapmakta olan birbirinden farklı markalar vardır. Bu markalar arasında bulunan Pilsan Tornado Akülü Araba modelinin özellikleri arasında: 25 kg ağırlığa kadar maksimum taşıma kapasitesi olan ve kullanımının 1 yaş ile üzeri çocuklar için uygun olan model uzaktan kumandalıdır. Ferdi kullanım pozisyonu olan, 3,5 – 7 Km/h hız ve 12 V 7 Ah akü, 12 V şarj cihazı, 2 X 12 V arka motoru olan akülü araba modelinin bir de 1 X 12 V direksiyon motoru vardır. Aşırı ısı ve akıma karşı devre koruma özelliği sayesinde de çocuğunuz kullandığı akülü arabada çok güvende olacak. 6 sesli müzikli korna ise ona oyuncağını çok sevdirecektir. İleri-geri turbo ve normal vites kolu, ışıklı akıllı anahtar sistemi, hareket halinde yanan ön ve arka farlar, isteğe bağlı yanan dört renkli ön far, emniyet kemeri, sabit ayna, açılabilir arka kaput, elektrik devre kesicili fren sistemi de arabanın kullanımını kolaylaştırmaktadır.


Araç depo kapağından şarj edilebilir özelliğe sahip olduğu için kullanımı çok rahattır. Normal hızda diferansiyel sistemi, sökülebilir ön ve arka siperlik, elektronik kontrol, sağ, sol; yukarı, aşağı olmak üzere dört yönlü amortisör sistemi de akülü araba modellerinde mevcuttur.






akülü araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder