27 Aralık 2013 Cuma

Ev Sevilen Oyuncak Akülü Araba

Ev Sevilen Oyuncak Akülü Araba


Çocukların renkli dünyasına girebilmek son derece güçtür! Bu nedenle sanılanın aksine çocuklar oynayacakları oyuncak çeşitlerini özenle seçerler. Rengarenk boyanmış olması, üzerinde miniklerin en sevdiği çizgi film karakterlerinin yer alması, onların bu oyuncakları beğenmesi için yeterli olmayabiliyor. İlgi çekebilmesi için oyuncağın çok daha albenili özelliklerinin olması gerekiyor.


İşte bu nedenle oyuncak firmaları her yıl çeşitli araştırmalar yaparak çocukların hangi nesnelere ilgi gösterdiklerini belirliyor. Üretimlerini ve yeni koleksiyonlarını da bu bilgiler doğrultusunda hazırlayarak miniklerin beğenisine sunuyor. Yapılan pek çok araştırmada çocukların asla “hayır” diyemedikleri oyuncakların başında akülü araba modellerinin geldiği belirlendi.


akülü araba Ev Sevilen Oyuncak Akülü Araba



  • Akülü Oyuncak Araba Alırken Dikkat!


Farklı yaş gruplarına göre farklı özellikler ile donatılarak, çocukların keyifli bir şekilde zaman geçirebileceği bir form kazandırılan akülü araba modelleri hem kız hem de erkek çocuklar için vazgeçilmez bir oyuncak çeşididir. Hem ev içerisinde hem de dış mekanlarda, parklarda ve oyun alanlarında gönül rahatlığı ile oynayabildikleri bu oyuncaklar saatlerce çocukların eğlenmesini sağlayabiliyor.


Ancak oyuncağın küçük bir bölümüne zarar gelmesi ise çocuklar için kabusa eşdeğer. Çok sevdikleri akülü arabalarının sert alanlara çarparak kırılması ya da çatlaması minikleri epey üzülmesine neden oluyor. Bu nedenle anne babalar olabildiğince kalite düzeyi yüksek olan akülü araba çeşitlerine yönelmelidir. Bu sayede çocuklar da oyuncakları ile çok uzun yıllar oynayabilme şansını elde edebiliyor.


En yeni akülü araba modellerine sensör de ekleniyor. Bu sayede en hızlı şekilde gidiyor olsa dahi karşısına duvar ya da çarpabileceği başka bir nesne çıktığında akülü araba kendiliğinden yavaşlıyor ve duruyor. Bu sensörler oyuncakların ömrünü ciddi oranda uzatıyor. Üstelik ücret farkı da çok yüksek değil. Aileler akülü araba satın alırken sensör ya da koruma gibi ek özellikleri mevcut olan modellere yönelmelidir.






akülü araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder